29. september

Reformationsjubilæet 2017

Det sker 29. september

’Lutter Luther Light’

Fredag 29. september kl. 16.00

på Rådhustorvet i Randers city

Club Clemens stiller sig op på Rådhustorvet og viser i 20 minutter et sammendrag af musicalen 'Lutter Luther'. Vi følger Luther fra klosterlivet i Erfurt, til de 95 teser i Wittenberg, hans protesterer imod paven og kirken som den var, og til sidst hans lykkelige ægteskab til Katharina von Bora. Udover Martin Luther møder vi også nonnen Katharina, munken Johan Tetzel, Djævlen selv og hans skeletdansere. En livlig musical med historisk baggrund som kan ses, høres, opleves af alle. Tekst af Edward Broadbridge og musik af Lisbeth Eilrich Iversen. Fri entré.

 

 

Fredag 29. september kl. 20.00 - 21.00

I Randers City.

Korsang i Randers bymidte. Kirkekor fra Enghøj Kirke, Sct. Clemens Kirke, Sct. Mortens Kirke og Sct. Peders Kirke synger musik med relevans til Luther ved Helligåndshuset, Svaneapoteket, Kulturhuset og J. O. Krags Plads og samles til sidst på Rådhuspladsen og synger sammen. Fri entré.

 

 

Fredag 29. september kl. 18.00 i Randers City:

60 teaterelever fra Kastali'a omskriver og moderniserer Luther teserne. Folk i Randers City vil opleve en moderniseret udgave af Luther-teserne. Teatereleverne vil være her og der og alle vegne med lutter øre og kage.