Jeg kender en hel del datingsider

Datingsider

Du skal ikke tro, at jeg er en af dem som der bare sidder og dater alle mulige forskellige, men jeg kender da til en del datingsider. – Det må jeg indrømme.

Der er dog heller ikke noget galt med det, da det faktisk er ret smart her i dagens Danmark, da vi alle har forskellige krav, og det giver datingsiderne os mulighed for at stille. – Jeg kan da bl.a. nævne farmerdating, fitnessdating, intelligentpeople.com og mange andre datingsider som er lidt specielle.

Dating

Det er ikke svært at finde disse sider, men hvis man så skal vælge én, hvor man satser alt, så bør man måske gå efter en af de mere normalt. – F. eks dating.dk eller en datingside, hvor de har en specifik aldersmålgruppe.

Jeg må jo også lige fortælle, at det er normalt, at man betaler penge for et abonnement, og derfor har ikke specielt mange lyst til at betale 60-100 kr. per side hver måned. – Der er nemlig en del. Jeg fandt faktisk en liste med hele 28 datingsider, og der er stor interesse for dem alle! – Den som var blevet læst mindst var netdate, mens nogle af de store var oppe på omkring 30.000 læsning af indholdet. – Typisk en anmeldelse med information omkring priser og alt det andet som er vigtigt.

Jeg er som sagt ikke selv ekspert på området, men jeg vil da mene, at de fleste selv kan følge med og finde en god side. – Jeg vil dog alligevel ikke snyde dig for, at du ikke får det bedste af det bedste. Derfor har jeg lavet en henvisning til siden, hvor jeg fandt de mange gode datingsider.

Jeg håber du er blevet hjulpet godt på vej.